KIKÖTŐ IFJÚSÁGÉPÍTŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

Mert értékes vagy!

SZEBB, TELJES ÉLET

Régen nem, hogy nem tanultam, de a füzetet se vettem ki a táskámból. Most viszont izgatott vagyok és várom a tanulást. Nem szerettem tanulni. Most megvallom, hogy szeretek tanulni, imádkozok ez ügyben, a tankönyvvel elbújok egy csendes helyre és tanulok. Az Úrral együtt örülök annak, amit elvégzett bennem!

Korábban sokat sírtam a világ gonoszsága miatt, a világ szegénysége miatt. A kegyetlenség miatt, ami a világban van. Tudtam, hogy lennie kell valaminek, ami legyőzi ezeket, ahol szeretet és béke van. Lennie kell egy helynek, ami tökéletes. Sokat merengtem azon, hogy mi lehet az, ami széppé és értelmessé teszi az életet. Sajnos, soha nem találtam választ.
Hívőként végre megtudtam a válaszokat és boldog lettem. Van egy mindenható Atyám, aki minden jót megad, van egy barátom, Jézus, aki legyőzte a betegséget, a szegénységet, a nyomorúságot. Aki meghalt helyettünk, és aki a pokolban legyőzte az ördögöt és megfosztotta fegyvereitől. Aki a mi kezünkbe adta mindazt, amit Ő meg tudott tenni. Megtaláltam a szeretetet, a békét, azt a világot, amit régen kerestem. És itt van a Szent Szellem, aki vezet engem, és segít engem. Köszönöm Atyám!
(Kóródy László)

Hozzászólások

Hozzászólások

Author: Pintér Zsolt