Anyagi támogatás

Anyagi Támogatás

Egyesületünk munkája a keresztény értékrend szellemiségében, de nem kizárólag keresztény fiatalok számára szervezett programok, közösségi kapcsolatok formájában valósul meg. Célunk, hogy az ifjúság felfedezze saját értékeit, és azokat a közösség, a társadalom javára is képes legyen hasznosítani. A fiatalságnak jövőképet, bátorítást, segítséget kell nyújtani, ezt kívánjuk megvalósítani tevékenységünk során. A fiatalság megsegítéséhez az őket körbevevő környezettel is szükséges foglalkozni, ezért célunk a különböző korosztályok megszólítása is, hogy ezáltal biztosítani lehessen a felnövekvő generáció (testi-lelki értelemben) egészséges nevelésének minél magasabb szintjét.

JÓ LENNE SEGÍTENI, EGY NEMES CÉLÉRT EGYÜTT TENNI…
Ha támogatni szeretné munkánkat, hálásan fogadjuk felajánlását! Legyen az anyagi hozzájárulás, élelmiszer, játék, ruha vagy egyéb, köszönettel fogadjuk, s így Ön is részese lehet annak az örömnek, hogy közösen teszünk másokért, egymásért.

Bankszámlaszámunk: 10700471-66257361-51100005 (CIB Bank Zrt.)

A nyári tábor támogatása kiemelt projektünk, melyre örömmel fogadunk adományokat, amiből a nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekeinek költségeit tudjuk fedezni.
Erre a célra elkülönített számlát is fenntartunk, mely a következő:
10700471-66257361-52000001